Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

«ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ. ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ»

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΛ. ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΠΟΡΕΙΑ
 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
«ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.
ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ»



«Σας κατηγορούν ότι είστε η αριστερά και η δεξιά. Αυτή είναι η δύναμη σας. Είστε όλοι, από την αριστερά ως την δεξιά. Έχετε σπάσει τα κομματικά φράγματα. Τα φράγματα ηλικιών. Τα φράγματα εργασιακών σχέσεων. Δώσατε το χέρι στους απεργούς των Μέσων Μεταφοράς, τους καθηγητές. Με την πλατειά ενότητα πάνε μπροστά οι κοινωνίες.

Σας κατηγορούν ότι υπερασπίζεσθε τη διαφθορά. Στη διαφθορά και στον πειρασμό σπρώχνεται ο γιατρός που του αφαιρούν την αξιοπρέπεια, την εργασιακή ασφάλεια, τον επαρκή μισθό. Εσείς υπερασπίζεσθε την αξιοπρέπεια, την εργασιακή και μισθολογική ασφάλεια, το δημόσιο σύστημα υγείας. Έτσι κλείνετε το δρόμο στη διαφθορά που επιδιώκει η κυβερνητική πολιτική.

Σας κατηγορούν ότι είστε καταληψίες. Κατάληψη δεν έχετε κάνει εσείς στο Υπουργείο Υγείας. Κατάληψη έχει κάνει η τρόικα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Καταληψίας είναι η μαριονέτα τους ο κ. Λοβέρδος. Αυτοί να φύγουν από το Υπουργείο. Αντί να γυαλίζει κάθε μέρα τα παπούτσια του κ. Τόμσον της Τρόικας, αντί να λέει συνεχώς ψέματα και να δίνει παραστάσεις, να σταθεί με χαμηλωμένο κεφάλι μπροστά στη γιατρίνα και τον γιατρό που έχουν φάει 30 χρόνια της ζωής τους για να μπορέσουν να υπηρετήσουν την υγεία του λαού.

Καλή επιτυχία.»

Αθήνα, 9/2/2011