Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Α.ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Α

Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΤΤΙΚΗ


O ΑΛ. ΑΛΑΒΑΝΟΣ  ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ  ΤΗΣ  Ο.Α.
«Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ»


Ο Αλ. Αλαβάνος μίλησε στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΠΑ) που διοργάνωσε στο αεροδρόμιο «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός χρόνου από το κλείσιμο της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ. Μεταξύ άλλων ανέφερε :


«Είναι σημαντικό που κάνετε την κινητοποίησή σας στο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ». Δεκάδες τουρίστες σταματούσαν, έβλεπαν, σχολίαζαν. Μακάρι να μπορούσε να υπάρχει μια κινητοποίηση κάθε μέρα στο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. Σε όλη την Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο πρέπει να πάει το μήνυμα ότι στην Ελλάδα δεν ζουν πρόβατα. Ότι ζει ένας λαός που ξέρει να αγωνίζεται και ξέρει να νικά.

Σας λένε ότι υπάρχει πρόβλημα με το μνημόνιο και τις δημοσιονομικές υποχρεώσεις που επιβάλει.

Θα το ξαναπώ : Όποιος λέει ότι το μνημόνιο είναι μονόδρομος, είναι φασίστας. Στη δημοκρατία υπάρχουν πολλαπλές εναλλακτικές λύσεις.

Το Μέτωπο  - ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΤΤΙΚΗ στηρίζει τον αγώνα σας για Αποζημιώσεις – Μετατάξεις- Συνταξιοδοτήσεις, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου και της πράξης νομοθετικού περιεχομένου βάσει των οποίων απολυθήκατε ή μεταταχθήκατε.




Σήμερα υπάρχουν κάποιες χιλιάδες εργαζόμενοι υπό μετάταξη,  πληρώνονται  - πολύ λιγότερα από αυτά βέβαια που δικαιούνται και δεν κάνουν τίποτε. Σε μια στιγμή που η χώρα έχει ανάγκη συναγερμού των παραγωγικών δυνάμεων, έχει ανθρώπους που θέλουν να δουλέψουν, τους πληρώνει ελάχιστα και τους καταδικάζει να μη κάνουν τίποτε.»


                                                                                                Αθήνα, 30/9/2010