Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

O πρωθυπουργός κόβει σε κοψίδια τη δημόσια διοίκηση και τη μοιράζει στην οικογενενειακή του παρέα

Μέτωπο  Αλληλεγγύης και  Ανατροπής  
ΕΛΕΥΘΕΡΗ  ΑΤΤΙΚΗ

ΑΛ. ΑΛΑΒΑΝΟΣ  ΣΤΟΥΣ  ΑΠΕΡΓΟΥΣ
ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ



Σε συγκέντρωση  των απεργών της Γενικής  Γραμματείας Αθλητισμού, που έχουν καταλάβει τα γραφεία της, παρευρέθηκε και μίλησε ο Αλ. Αλαβάνος από το Μέτωπο – ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΤΤΙΚΗ. 
Μεταξύ  άλλων : 
«Όπως και  ο Καλλικράτης, η πολυδιάσπαση της  Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αντί να ανανεώσει, εκφυλίζει και παραλύει τη Διοίκηση. 
Φανατικός υποστηρικτής των μικρών κυβερνητικών σχημάτων όσο  ήταν αντιπολίτευση, ο Γ. Παπανδρέου έκανε το πιο πολυπληθές και αργόσχολο σχήμα τις τελευταίες δεκαετίες. 
Γυρίζουμε στη  φεουδαρχία, όταν οι βαρώνοι μοίραζαν τη γη από δω κι από κει ανάλογα  με τους γάμους, που έκαναν οι κόρες  τους. Ο Πρωθυπουργός κόβει τη διοίκηση σε αυθαίρετα κοψίδια και τα μοιράζει σε παπανδρεϊκούς και βενιζελικούς , οικογενειακούς φίλους και φίλες που τους φιλοξενεί στο Υπουργικό του Συμβούλιο.
Με αυτό τον  τρόπο ολοκληρώνεται η διάλυση του δημόσιου επιτελικού κέντρου για τον αθλητισμό. Και κυβερνούν πια τον αθλητικό χώρο απερίσπαστα τα αφεντικά των ΠΑΕ, οι εργολάβοι, οι μπράβοι της νύχτας και οι πολυεθνικές εταιρίες.» 
Αθήνα, 29/9/2010