Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Το Πρόγραμμα των επόμενων ημέρων του φορτηγού της ''Ελευθερης Αττικής''




Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Το  “Φορτηγό” της Ελεύθερης Αττικής (Μετωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής – Αλέκος Αλαβάνος ) συνεχίζει, με κέφι, τραγούδι, ποίηση, βιντεοπροβολές και θεατρικούς μονόλογους την πορεία του στους δρόμους της Περιφέρειας Αττικής.

Το  προγραμμα των  επόμενων ημερών

Το φορτηγό της Ελεύθερης Αττικής, με όπλα του τη μουσική, το τραγούδι, την ποίηση, το θέατρο και το βιντεο,  «ταξιδεύει» στους δρόμους της Αττικής στέλνοντας μηνύματα ενάντια στο μνημόνιο και την κυβέρνηση που το υπηρετεί.
Οι σημαντικότεροι σταθμοί του,  μέχρι στιγμής, ήταν η Πλατεία Κοραή με τα «κρουστά της πόλης» και το συγκρότημα «ευφωνον». η πλ. Κλαυθμώνος, ο Κεραμικός με DJ παρτυ και με συναυλια του εξαμελους συγκροτήματος «Θέρος», η Νέα Σμύρνη με τη συναυλία του μουσικου Τάσου Γκρους , η πλατεια Αρσάκη και η Ηλιουπολη με απαγγελία ποιηματων από τους Ελ. Δημοπούλου και Δημ Σκλάβο. Υπάρχει μόνιμα οθόνη και εγκατάσταση με βιντεοπροβολή. Τα πρωϊνα, το φορτηγό περιοδεύει σε επιλεγμένες περιοχές του λεκανοπεδίου.
Το πρόγραμμα του Φορτηγου της Ελεύθερης Αττικής για τις επόμενες μέρες έχει ως εξής :
  • 21/10  Πεμπτη  στις 6.30 μμ θα δοθεί συναυλία , στην πλατεία Δαβάκη της Καλλιθέας με το λαϊκό συγκρότημα «Δρακοπουλου».
  • 22/10 Παρασκευή στις 6 μμ στη Πλατεία Αμερικής με τον DJ ραπερ MC Yimca και παιδικό χορευτικό συγκρότημα Αφρικανών.
  • 22/10 Παρασκευή στις 10 μμ στο Θησείο με τις μουσικές του David Lynch, τα κρουστά του Νίκου Τουλιατου, και το Simon.
  • 23/10 Το Σάββατο είναι αφιερωμένο στον Πειραιά και τους Δήμους του.     Στις 12 το μεσημέρι θα είμαστε στην Πλ. Κοραή και το απόγευμα στον Κορυδαλλο και στο Κερατσίνι.
  • 24/10 Κυριακή θα γίνει μουσικός περίπατος στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας, που θα ξεκινήσει από το Μοναστηράκι στις 12 το μεσημερι και στάση στη πλ. Εξαρχείων με μουσικό λατινοαμερικάνικο συγκρότημα.                                                                          Αργά το απόγευμα θα είμαστε στο Μπουρνάζι με το συγκρότημα «Αντίπερα Όχθη».
Για πιθανές αλλαγές του προγράμματος θα ενημερώνουμε έγκαιρα.
Ευχαριστούμε θερμά, όλους τους εθελοντες  καλλιτέχνες που το πλαισιώνουν.
Αθήνα 21 Οκτωβρίου 2010.